• +381 (015) 811-100
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

O NAMA

Omega Profeks Loznica

Naša priča počinje 1991. godine u segmentu trgovine, a kroz vreme i potrebe tržišta proširili smo se na proizvodnju nameštaja, pa zatim i na veleprodaju pločastih materijala za nameštaj i materijala za građevinarstvo.

Danas smo jedni od vodećih lidera na tržištu baveći se uvozom i distribucijom pomenutih materijala.

Omega Profeks Šabac - Štitar

2006. godine počeli smo sa radom na novoj lokaciji u Štitaru pored Šapca sa magacinom smeštenim na raskrsnici puteva ka BiH kao i prema Beogradu i Novom Sadu, što nam omogućava brzu komunikaciju i brze isporuke.

Na ovoj lokaciji pored usluga veleprodaje, uslužno vršimo i sečenje pločastog i građevinskog materijala, kao i opremanje enterijera po potrebama klijenata.

Omega Profeks Zrenjanin

Od 01.06.2010. počinjemo sa radom na atraktivnoj lokaciji u Zrenjaninu čime smo se još više otvorili za područje Vojvodine i ubrzali servis i isporuku na toj teritoriji naše zemlje u oblasti veleprodaje, opremanja i maloprodajnih usluga.

Omega Profeks Šabac - Majur

Naš četvrti prodajni centrar lociran je u Majuru (teritorija opštine Šabac) na preko 4000 m2, počeo je sa radom 08.08.2019. godine i fokusiran je na maloprodaju građevinskog materijala (OSB, blažujke, oplatne ploče, materijali za pokrivanje krovova, materijali i boje za fasade, podovi, keramika, sanitarije, elektro materijal), materijala za unutrašnje i spoljašnje radove i slično.

U ponudi imamo bogat asortiman od preko 10 000 artikala od vodećih svetskih proizvođača.

Omega Profeks Draževac - Niš

Na nepunih 20 km od Niša i 15 km od Aleksinca, a odmah uz autoput pozicionirali smo petu lokaciju  na 16.000 m2 sa "greenfield" investicijom kojom dodatno pojačavamo naše prisustvo na jugu Srbije i povećavamo kapacitete, a samim tim servis prema kupcima dovodimo na najviši mogući nivo pružajući im dostupnost svih vrsta robe iz našeg asortimana.

© 2024 Omega Profeks Drvni centar. Sva prava su zadržana