• +381 (015) 811-100
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Krovni prozori

Krovni prozori Optilight

Optilight krovni prozor je brend na tržištu krovnih prozora koji nudi visok kvalitet po povoljnim cenama. Moderna tehnologija prerade drveta i pripreme sirovina, testiranje i kontrola kvaliteta u svakoj fazi procesa od strane nezavisnih labaratorija, garancija su za visok kvalitet Optilight krovnih prozora. Zahvaljujući industrijskom dizajnerskom resenju, presvlačenja delova u metal, Optilight je dobio moderan i atraktivan izgled.

Garancija 10 godina.

Dostupne dimenzije na lageru:

55x78, 55x98, 66x118, 78x98, 78x118, 78x140.

Zahvaljujući sjajnoj konstrukcionoj izradi Optilight prozori mogu biti postavljeni na bilo koji krov pod uglom izmedju 15 i 90 stepeni. Svi prozori su duplo zastakljeni. Drvo je spolja zaštićeno vremenskim i UV otpornim aluminijumskim profilima. Ručka je pozicionirana na dnu prozorskog okvira što omogućava lakše i jednostavnije rukovanje, bez obzira na visinu na kojoj je prozor postavljen. Način vešanja i funkcionalna ručka na dnu okvira osigurava komforno korišćenje i rad.

Opšivke su bitan elemenat ispravne instalacije krovnih prozora. Precizno dizajniran sistem elemenata opšivki, omogućava savršeno i trajno prijanjanje na spoju između prozora i krova. Ono što je veoma važno, što je i glavni zadatak opšivke, jeste da vrše drenažu vode i snega dalje od prozora kao i da zaštiti od vetra.

Osnovna boja je siva i smeđa, zahvaljujući kojima se prozori dobro prilagođavaju standardnim bojama krovnih materijala. Opšivke se koriste isključivo sa Fakro prozorima.

Takođe u ponudi imamo roletne

(unutrašnje), dostupne u verziji sa ručnim upravljanjem, mogućnost zaustavljanja u 3 različite opcije. Na lageru dostupne u bež i teget boji, možete poručiti i u ostalim bojama,

Možete sami ugraditi prateći uputstva ( koja dobijate u samom pakovanju ).

Prednosti proizvoda: - smanjenje dolazeće svetlosti, smanjenje prekomerne toplote u prostoriji, zaštita enterijera od sunca.

Garancija 2 godine, dostupno na lageru.

Od sada u ponudi i spoljana tenda, upravljanje tendom je manuelno.

  • Prozračniji materijal
  • Potpuno zatamljen

I Grupa prozračniji materijal dostupna u 4 boje, II grupa potpuno zatamljen materijal dostupna u 2 boje. Tenda je izdržljiva, otporna na atmosferske faktore, sama tkanina je od staklenih vlakana, koja su oblagana PVC-om.

Garancija 2 godine.

© 2024 Omega Profeks Drvni centar. Sva prava su zadržana