• +381 (015) 811-100
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sobna vrata

FARBANA

Vratna krila se uzrađuju od HDF-a 4mm sa ispunom od italijanskog saća i drvenim štafnama 45x34mm. Bordura na HDF-u je po želji klijenta. Štokovi se izrađuju od MDF-a, 28mm u širini zida.

Sa strane šarki MDF je ojačan čamovom štafnom niz celu duž, dimenzije 35x15mm. Pervazevi ( pokrivne lajsne ), su izrađeni od MDF-a 18mm i lepljeni za štok sa strane falca za krilo, dok su sa lica štelujući i dozvoljavaju toleranciju zida od 20mm. Vrata su prefarbana poliuretanskom bojom italijansko proizvođača '' RENNER '' u beloj boji 60% sjaja, što podrazumeva da su naneta dva sloja PUpodloge i dva sloja PUlaka sa svim potrebnim međufaznim radnjama.

ŠIFRA: 0317

FURNIRANA

Vratna krila se izrađuju od HDF-a 4mm sa ispunom od italijanskog saća i drvenim štafnama 45x34mm. Furniraju se po želji klijenta u prirodnom furniru bukve, hrasta, jasena ili trešnje. Moguće je furniranje u formi '' CM '', FineLine,prirodnog hrasta kao i trešnje. Štokovi se izrađuju od MDF-a 28mm, u širini zida i furnirani željenim furnirom. Sa strane šarki MDF je ojačan čamovom štafnom niz celu duž dimenzije 35x15mm.

Pervazevi ( pokrivne lajsne ) su izrađeni od MDF-a 18mm i lepljeni za štok sa strane falca za krilo dok su sa lica štelujući i dozvoljavaju toleranciju zida 10mm, furnirani željenim furnirom.

Vrata se mogu tonirati po ton karti bajceva i prefarbati poliuretanskom bojom italijanskog proizvođača '' RENNER '', u bezbiljnoj varijanti sa 60% sjaja, [to podrazumeva da su naneta dva sloja PUpodloge i dva sloja PUlaka sa svim potrebnim međufaznim radnjama.

Vrata furnir
Vrata furnir

FOLIJA

Vratno krilo se izrađuje od HDF-a 3mm presvučeno folijom ALKORCELL -PP ( polipropilen ), ispunom od italijanskog saća ili šuplje iverice, gde se postiže veća zvučna izolacija i drvene štafne 43x34mm. Vratno krilo je ravno obrezano i kantovano ABS trakom debljine 1mm u dekoru folije.

Štokovi za vrata se izrađuju od "sendvič" ploča, dva sloja MDF-a 16mm i dva sloja HDF-a 4mm, gde je ukupna debljina štoka 40mm. Štokovi su presvučeni folijom ALKORCELL-PP ( polipropilen ), visokootporna na habanje, 100% ekološka, pogodna za reciklažu. Pervajz lajsne za vrata ( sa kliznim perom ) izrađuju se od MDF-a 16mm, širine 70mm i '' pero '' dužine 40mm izrađene su od HDF-a 4mm.

Lajsne su presvučene folijom ALKORCELL-PP ( polipropilen ) viskootporna na habanje, 100% ekološka, i pogodna za reciklažu. Lepljenje se radi specijalnim lepilima '' KLEBERIT '' gde se postiže veća otpornost na toplotu ( 110C -120C ).

Na vrata se montiraju tri brodske šarke, brava AGB i diht guma. Kvake se montiraju na osnovu odabira klijenta, a njihova vrednost dodaje se na ukupnu vrednost izrađenih vrata.

© 2023 Omega Profeks Drvni centar. Sva prava su zadržana